Zobrazeno 1 - 10
of 223
pro vyhledávání: '"Cavanna M"'
Autor:
Capitani, P., Chiodini, F., Di Mento, L., Cavanna, M., Bove, F., Capitani, D., Berlusconi, M.
Publikováno v:
In Injury March 2023 54 Supplement 1:S2-S8
Autor:
Vita, A., Perin, A.P., Cavanna, M., Cobelli, F., Rosa, J., Valsecchi, P., Zanigni, M., Reggiardo, G., Sacchetti, E.
Publikováno v:
In Schizophrenia Research February 2020 216:243-248
Publikováno v:
In Injury November 2018 49 Supplement 3:S2-S7
Publikováno v:
Transplantation; January 2024, Vol. 10 Issue: 1 p100-105, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Genome. Oct2009, Vol. 52 Issue 10, p839-848. 9p. 5 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Donno, D., Cavanna, M., Beccaro, G. L., Mellano, M. G., Torello Marinoni, D., Cerutti, A. K., Bounous, G.
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 86, Iss 1 (2013)
Berry fruits show high antioxidant capacity among plant foods. Medical research has uncovered medicinal properties of pigmented polyphenols, such as flavonoids, anthocyanins, tannins and other phytochemicals, mainly localized in berry skin and seeds.