Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Cavalcante, Rosane Souza"'
Autor:
Cavalcante, Rosane Souza
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFCUniversidade Federal do CearáUFC.
CAVALCANTE, R. S. Efeitos das tecnologias emergentes não térmicas empregadas no processamento de suco prebiótico de maçã. 2016. 84 f. Tese (Doutorado em Biotecnologia)-Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, 2016.
Submitted by Jairo Vian
Submitted by Jairo Vian
Externí odkaz:
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/19742
Autor:
Cavalcante, Rosane Souza
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFCUniversidade Federal do CearáUFC.
CAVALCANTE, Rosane Souza. Avaliação das características estruturais de bolos com redução calórica. 2012. 50 f. : Dissertação (mestrado) - Universidade Federal do Ceará, Departamento de Tecnologia de Alimentos, Programa de Pos-Graduação em
Externí odkaz:
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/17904
Autor:
Almeida, Francisca Diva Lima, Gomes, Wesley Faria, Cavalcante, Rosane Souza, Tiwari, Brijesh K., Cullen, Patrick J., Frias, Jesus Maria, Bourke, Paula, Fernandes, Fabiano A.N., Rodrigues, Sueli
Publikováno v:
In Food Research International December 2017 102:282-290
Autor:
Almeida, Francisca Diva Lima, Cavalcante, Rosane Souza, Cullen, Patrick J., Frias, Jesus Maria, Bourke, Paula, Fernandes, Fabiano A.N., Rodrigues, Sueli
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies December 2015 32:127-135
Autor:
Cavalcante, Rosane Souza
Publikováno v:
Repositório Institucional da Universidade Federal do Ceará (UFC)
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
The increase in apple juice consumption of the demand for functional foods has shown the need for more research regarding prebiotics juices apple. The traditional heat conservation usually imparts quality loss of fruit juices. The objective of this s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::dd18514b4c16753cda3e255d8bcda88e
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/19742
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/19742
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cavalcante, Rosane Souza
Publikováno v:
Repositório Institucional da Universidade Federal do Ceará (UFC)
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
The consumption of cakes with calorie reduction is growing, but has presented challenges to be overcome in the formation of its structure when the sugar or fat are replaced by sweeteners, gums, thickeners or fat substitutes. The present study was to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6671c2fab29deaeebb0a290b3452ea17
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/17904
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/17904
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lobato, Ana Cec??lia Nina
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFAM
Universidade Federal do Amazonas (UFAM)
instacron:UFAM
Universidade Federal do Amazonas (UFAM)
instacron:UFAM
Submitted by Divis??o de Documenta????o/BC Biblioteca Central (ddbc@ufam.edu.br) on 2022-04-05T19:32:29Z No. of bitstreams: 2 ITEM INDISPON??VEL - Solicite c??pia.pdf: 84143 bytes, checksum: bec574cfc2dc76cf8ba0e289d73276b9 (MD5) license_rdf: 0 bytes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::bd4086f5011113a6db422c31dba722c9
https://tede.ufam.edu.br/handle/tede/8792
https://tede.ufam.edu.br/handle/tede/8792