Zobrazeno 1 - 10
of 208
pro vyhledávání: '"Cauliflowers"'
Autor:
Sadaf Atta, A. Rasheed, A. Farid, Misbah Yousaf, A. Raza, I.A. Khan, Mohamed A. Ghanem, Frank Marken
Publikováno v:
Journal of Saudi Chemical Society, Vol 28, Iss 5, Pp 101904- (2024)
Herein, magnesium sulphide (MgS) electrode material (EM) is deposited on nickel-foam (NF) placed at 16 and 17 cm away from the raw material by simple powder vapour transport method. The increasing source to substrate distance (SSD) not only changed t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5488264bde5e4c5781debc6c4cbd37d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 11, Iss 1, Pp 113-119 (2017)
Cauliflower (Brassica oleracea var botrytis) as a member of the family Brassicaceae belongs to worldwide popular vegetable with using in all kinds of cuisine. The aim of the work was to find out the effects of nutrition and fertilization (in dependen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be63f21048a246afbe4922fdf89a066b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María José Ranilla, María Dolores Carro, Trinidad de Evan, Eduarda Molina-Alcaide, Andrea Vintimilla
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 1247, p 1247 (2020)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Animals
Volume 10
Issue 8
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Animals
Volume 10
Issue 8
© 2020 by the authors.
The nutritive values for ruminants of cauliflower (CAU) and Romanesco (ROM) wastes (leaves, stems and sprouts) were assessed by analyzing their chemical composition, in vitro ruminal fermentation, and in vitro intestinal
The nutritive values for ruminants of cauliflower (CAU) and Romanesco (ROM) wastes (leaves, stems and sprouts) were assessed by analyzing their chemical composition, in vitro ruminal fermentation, and in vitro intestinal
Autor:
Consuelo Pina-Pérez, Antonio Martínez, Diana Ibañez-Peinado, Dolores Rodrigo, Gema García-Carrión
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 4 (2020)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
The main objective of this work was to study the antimicrobial effect of a cauliflower by-product infusion into an affordable in vivo model (Caenorhabditis elegans). The infusion demonstrated some protective effect on non-infected and infected worms
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 10, Iss 11 (2012)
In accordance with Article 6 of Regulation (EC) No 396/2005, Spain herewith referred to as the evaluating Member State Spain (EMS Spain), received and application from Syngenta Agro to modify the existing MRLs for the active substance thiamethoxam in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1841d82cba11412eb9eb7502c943940b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.