Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Cauli, Emanuele"'
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2004 31(2):191-200
Autor:
Serreli, Gabriele, Incani, Alessandra, Atzeri, Angela, Angioni, Alberto, Campus, Marco, Cauli, Emanuele, Zurru, Roberto, Zodio, Sonia, Deiana, Monica
Table olives are recognized as a valuable source of natural phenolic antioxidants. In this study we analyzed the ability of the phenolic fraction of a Sardinian cultivar of naturally fermented table olives, “Tonda di Cagliari”, to protect Caco-2
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::31e6ab5d2def553f6a064df8cf2cb7e8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.