Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Cauchie, Emilie"'
Autor:
Cauchie, Emilie, Gand, Mathieu, Kergourlay, Gilles, Taminiau, Bernard, Delhalle, Laurent, Korsak, Nicolas, Daube, Georges
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 17 April 2017 247:70-78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cauchie, Emilie, Delhalle, Laurent, Taminiau, Bernard, Tahiri, Assia, Korsak, Nicolas, Burteau, Sophie, Fall, Papa Abdoulaye, Farnir, Frédéric, Baré, Ghislain, Daube, Georges
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2020)
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology
Although several studies have focused on the dynamics of bacterial food community, little is known about the variability of batch production and microbial changes that occur during storage. The aim of the study was to characterize the microbial spoil
Autor:
Poirier, Simon, Luong, Ngoc-Du Martin, Anthoine, Valérie, Guillou, Sandrine, Membré, Jeanne-Marie, Moriceau, Nicolas, Rezé, Sandrine, Zagorec, Monique, Feurer, Carole, Frémaux, Bastien, Jeuge, Sabine, Robieu, Emeline, Champomier-Vergès, Marie, Coeuret, Gwendoline, Cauchie, Emilie, Daube, Georges, Korsak, Nicolas, Coroller, Louis, Desriac, Noémie, Desmonts, Marie-Hélène, Gohier, Rodérick, Werner, Dalal, Loux, Valentin, Rué, Olivier, Dohollou, Marie-Hélène, Defosse, Tatiana, Chaillou, Stéphane
Publikováno v:
In Data in Brief June 2020 30
Autor:
Baré, Ghislain, Cauchie, Emilie, Leenders, Justine, Tahiri, Assia, Delhalle, Laurent, Koulagenko, Nicolas Korsak, De Tullio, Pascal, Daube, Georges
Publikováno v:
In New BIOTECHNOLOGY 25 July 2016 33 Supplement:S179-S179
Autor:
Peter J. Taormina, Margaret D. Hardin
This book addresses the shelf life of foods, a key factor in determining how food is distributed and consequently where and when different food products are available for consumption. Shelf life is determined by several factors, including microbiolog