Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Catongo"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 4, p 1548 (2023)
Fine-grade cocoa beans are characterized by their great organoleptic quality. Brazilian cocoa producers increasingly privilege organoleptic quality over yield. Catongo and FL89, fine Brazilian cocoa genotypes from Bahia, are characterized by particul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/abc3f8dffeb1426cb9c6975b5a7cca1a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Batalha, Patrícia Godinho
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Mestrado em Engenharia Alimentar - Tecnologia dos Produtos Vegetais - Instituto Superior de Agronomia Catongo Cocoa is considered a Forastero cocoa mutation, have fruit characteristics of this type except the color of the cotyledons of the seed, whic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fb41d5dd169f24818e8d60dcfe191d34