Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"Catharin Sara"'
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 11:26-31
Mushrooms are well known and reported to be valuable as nutritional and therapeutic food supplement Worldwide. The present paper aims at reviewing the recent prospectus and status of food based and ecofriendly industrial products from mushrooms. Scen
Autor:
S. Catharin Sara, R. Gnana Deepa Ruby
Publikováno v:
Ferns ISBN: 9789811661693
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3f3241df6a9a6a499cac87cd8f822371
https://doi.org/10.1007/978-981-16-6170-9_22
https://doi.org/10.1007/978-981-16-6170-9_22
Publikováno v:
International Journal of Research in Ayurveda and Pharmacy. 11:78-82
Publikováno v:
International Research Journal Of Pharmacy. 9:125-130
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 7:3590-3603
Publikováno v:
International Research Journal of Pharmacy. 5:879-883
Pyr ro sia lanceolata (L.) Farwell. was well - known as medicinal fern for skin disease and sore thro at from ancient times in various literatures. The re is no any report regarding the study of this plant earlier and hence it was designed to explore
Publikováno v:
INTERNATIONAL RESEARCH JOURNAL OF PHARMACY. 4:214-216
The objective of the present study was to find out the presence of prelimina ry phytochemicals in six different solvent extracts of Actiniopteris radiata (Swartz) link. by qualitative screening methods. The solvent used for the extraction of leaf and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.