Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Caterers and catering"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
477
pro vyhledávání:
'"Caterers and catering"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
WJEC Level 1/2 Vocational Award in Hospitality and Catering. [elektronicky zdroj]
Autor:
Saunder, Bev
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
John Pearce and the Rise of the Mass Food Market in London, 1870-1930. [elektronicky zdroj]
Autor:
Gutzke, David W.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.)
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
My Revision Notes : WJEC Level 1/2 Vocational Award in Hospitality and Catering. [elektronicky zdroj]
Autor:
Saunder, Bev
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Kostenrechnung für die Gastronomie : mit Fallstudie aus der Unternehmensberatung / von Dipl.-Volkswirt Peter Posluschny. [elektronicky zdroj]
Autor:
Posluschny, Peter
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 5
5
Elektronická kniha
Gesundheitsgerechte Dienstleistungsarbeit : Diskontinuierliche Erwerbsverläufe als Herausforderung für Arbeitsgestaltung und Kompetenzentwicklung im Gastgewerbe / Emanuel Beerheide [and four others] (hrsg.). [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 6
6
Elektronická kniha
Chowgirls killer party food : righteous bites & cocktails for every season / Heidi Andermack & Amy Brown. [electronic resource]
Autor:
Andermack, Heidi
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
Success In the Food Catering Business. [elektronicky zdroj]
Autor:
Gabriel, Vincent
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 8
8
Elektronická kniha
How to start a home-based catering business / Denise Vivaldo. [electronic resource]
Autor:
Vivaldo, Denise
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 9
9
Elektronická kniha
Servicios especiales en restauración. MF1054_2, servicios de restaurante. Juliana Vaquero González. [electronic resource]
Autor:
Vaquero González, Juliana
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 10
10
Elektronická kniha
Recepción y lavado de servicios de catering. MF1090_1, operaciones básicas de catering Juliana Vaquero González. [electronic resource]
Autor:
Vaquero González, Juliana
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[48]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
216
Elektronické knihy
45
Časopisy
39
Trade Publications
35
Akademické články
27
Knihy
26
News
24
Electronic Resources
14
Dissertations
3
Reports
1
Biographies
1
Research Starters
Předmět
83
catering services
60
caterers and catering--fiction
44
caterers and catering
30
hospitality industry
23
food service
20
electronic books
19
cooking--fiction
19
murder--investigation--fiction
19
women in the food industry--fiction
16
restaurants
14
mystery fiction
13
caterers and catering--management
13
food service management
12
charts, diagrams, etc.
12
simmons, libby (fictitious character)--fiction
10
hotels
10
simmons, bernie (fictitious character : crawford)
9
awards
9
food industry
8
detective and mystery stories
7
cooking
7
food habits
7
menus
7
restaurant management
6
murder--fiction
5
business enterprises
5
special events
4
bars (drinking establishments)
4
beer
4
caterers and catering -- management
4
caterers and catering--juvenile fiction
4
conferences & conventions
4
contract food service
4
family-owned business enterprises
4
fiction
4
grief--juvenile fiction
4
hotel management--statistics
4
interpersonal relations--juvenile fiction
4
investors
4
lists
4
sodexo sa
4
special events--management
4
stoves
4
weddings--planning
3
airline food service
3
business enterprise ratings
3
caterers and catering--colorado--fiction
3
consumers
3
corporate profits
3
detective and mystery fiction
Vydavatel
60
jacobs media group
15
sage publications inc.
14
routledge
12
bridge tower media holding company d/b/a bridge tower media
12
kensington cozies
10
wiley-blackwell
8
penton media, inc.
8
plunkett research, ltd
8
san diego business journal
6
hapser data services
6
the university of hong kong (pokfulam, hong kong)
6
westfair communications, inc.
5
fort worth business press
5
hodder education group
5
hong kong : university of hong kong
4
gp publishing
4
wiley
3
american city business journal
3
butterworth-heinemann
3
cambridge university press
2
arsenal pulp press
2
editorial cep s.l.
2
global media
2
springer vs
2
universidad de lima
1
amsterdam university press
1
atlantic publishing group
1
consilience
1
de gruyter oldenbourg
1
dublin city university. dcu business school
1
dundurn press
1
ebookit.com
1
eleftherios thalassinos
1
globe pequot press
1
isma syc int
1
j. wiley
1
john wiley & sons, inc.
1
leiden university press
1
liaoning science & technology pub. house
1
lithuanian academic e-library (elaba)
1
my university
1
oldenbourg verlag
1
pl academic research
1
salem press
1
school of industrial and aeronautic engineering of terrassa (etseiat). universitat politecnica de catalunya (upc)
1
springer international publishing ag
1
the globe pequot press
1
universitat ramon llull. facultat de turisme i direccio hotelera sant ignasi
1
virginia cooperative extension
1
yeshiva university
Publikováno v
60
caterer & hotelkeeper
14
cornell hospitality quarterly
10
njbiz
8
san diego business journal
6
fairfield county business journal
6
frpt- m&a snapshot
5
fort worth business press
5
perfect wedding
5
special events
4
aviation food safety
4
catering magazine
4
foodservice director
3
click to view the e-thesis via hkuto
3
entrepreneurs start ups
3
pr newswire us
3
view the table of contents & abstract.
2
allgemeine fleischer zeitung
2
central penn business journal
2
crain's new york business
2
food-service
2
international journal of consumer studies
2
long island business news (ronkonkoma, ny)
2
nation's restaurant news
2
new orleans citybusiness (la)
2
pmr.africa
2
restaurant business
2
service industries journal
2
south carolina business
2
view the table of contents & abstract
1
boston business journal
1
business wire (english)
1
cardozo law review
1
click here to view book
1
daily mail
1
european research studies journal
1
fiu electronic theses and dissertations
1
food arts
1
foodservice & hospitality
1
full thesis. abstract.
1
journal record, the (oklahoma city, ok)
1
louisville magazine
1
online access from digital dissertation consortium
1
online version
1
open house (0312-5998)
1
pacific business news
1
repositorio institucional ulima
1
salem press encyclopedia
1
san francisco business times
1
universidad de lima
1
usa today
Zdroj
195
eBook Index
118
Complementary Index
55
Business Source Ultimate
25
Regional Business News
25
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
22
Vybrané kolekce e-knih
19
Supplemental Index
11
OpenAIRE
4
eBook Collection (EBSCOhost)
2
Academic Search Ultimate
1
Research Starters
Geografie
34
united kingdom
14
united states
11
california
6
england
6
london (england)
5
new jersey
5
san diego (calif.)
2
africa
2
cape town (south africa)
2
new york (state)
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......