Zobrazeno 1 - 10
of 249
pro vyhledávání: '"Catechin profiles"'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology December 2014 59(2) Part 1:1152-1158
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Korean Society for Applied Biological Chemistry. 58:475-480
As one of the most consumed beverages worldwide, green tea has been extensively studied for its wide array of health benefits. In this study, the composition of active compounds and antioxidative activity was analyzed using various antioxidant assay
Publikováno v:
Food Chemistry. 136:1405-1413
Black (aerated) and green (unaerated) tea products, processed from 10 green and 18 purple leaf coloured cultivars of Kenyan origin, and two tea products, from the Japanese cultivars, Yabukita and Yutakamidori, were assayed for total polyphenols (TP)
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 59:1152-1158
“Normal-season” (bud plus first two leaves processed as commercial tea between Apr–Sep), “unused” (remaining leaves collected in Sep and Apr) and “off-season” (all leaves collected between Sep-Apr) green tea leaves samples from Camellia
Autor:
Lisete Sousa Paiva, Ana Paula Dias, Massimo Francesco Marcone, José António Bettencourt Baptista
Publikováno v:
Beverages, Vol 9, Iss 4, p 94 (2023)
The objective of this study was to investigate the variability of natural bioactive compounds, such as catechin, theaflavin, total phenolic content (TPC), and total flavonoid content (TFC), of Azorean black tea (Camellia sinensis L., O. Kuntze) as we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22a3ef70431f4fb6ba05959674c5acc6
Autor:
Warinhomhoun, Sakan1,2,3 (AUTHOR), Raiputta, Jiraporn4 (AUTHOR), Rangsee, Paryn Na4 (AUTHOR), Yang, Chung S.5 (AUTHOR), Chueamchaitrakun, Piyaporn4,6 (AUTHOR) piyaporn.chu@mfu.ac.th, Sardella, Roccaldo (AUTHOR)
Publikováno v:
Advances in Pharmacological & Pharmaceutical Sciences. 10/30/2024, Vol. 2024, p1-11. 11p.
Publikováno v:
The British journal of nutrition. 109(12)
Green tea (Camellia sinensis) catechin profiles in plasma and urine following single dosing and regular ingestion of green tea are not clear. We performed a placebo-controlled intervention study with sixteen healthy volunteers to determine changes in