Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"Casu, Cinzia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Casu, Cinzia1,2 cinzia.casu2@unica.it, Salvatorina Murgia, Martina2, Orrù, Germano2, Scano, Alessandra
Publikováno v:
Journal of Public Health Research. Oct2022, Vol. 11 Issue 4, p1-6. 6p.
Publikováno v:
Pan African Medical Journal. May-Aug2023, Vol. 45, p1-3. 3p.
Publikováno v:
Clinical Case Reports; Feb2024, Vol. 12 Issue 2, p1-7, 7p
Autor:
Adinolfi, Antonella, Belloli, Laura, Chevallard, Michel, Ughi, Nicola, Casu, Cinzia, Di Cicco, Maria, Filippini, Davide, Gerardi, Maria Chiara, Muscarà, Marina, Verduci, Elisa, Musio, Antonella, Salvatore, Santina, Parravicini, Pierpaolo, Epis, Oscar Massimiliano
Publikováno v:
International Journal of Rheumatic Diseases; Jan2024, Vol. 27 Issue 1, p1-5, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chevallard, Michel, Adinolfi, Antonella, Belloli, Laura, Casu, Cinzia, Di Cicco, Maria, Destefani, Chiara, Di Rosa, Bartolomeo, Gentile, Maria Giovanna, Filippini, Davide Antonio, Luisi, Angela, Muscarà, Marina, Schito, Emanuela, Ughi, Nicola, Verduci, Elisa, Vincenti, Emanuela Marta, Zoppini, Laura, Epis, Oscar Massimiliano
Publikováno v:
Clinical Rheumatology; Mar2023, Vol. 42 Issue 3, p923-928, 6p
Autor:
Campanella, Giuseppe, Artuso, Giulia, Murgia, Martina Salvatorina, Orrù, Germano, Casu, Cinzia
Publikováno v:
Oral; Jun2022, Vol. 2 Issue 2, p173-181, 9p
Publikováno v:
Journal of Biomedical Practitioners, Vol 4, Iss 1 (2020)
Introduzione L'olio extravergine di oliva (EVOO) è un alimento essenziale della dieta mediterranea (MD) e alcuni paesi dell'area mediterranea come Italia, Spagna e Grecia rappresentano i maggiori e più importanti produttori in tutto il mondo. In un