Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"Castro,Eustaquio V. R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lyrio, Marcos V. V., Debona, Danieli G., Conceição, Nathália dos S., Gomes, Francisco M., Pereira, Alan R., Frizzera, Henrique A., Reis, Jessica L., Grecco, Taila T., Pires, Bruna C., Lacerda Jr., Valdemar, Castro, Eustaquio V. R., Isidoro, Marsele M., Filgueiras, Paulo R., Romão, Wanderson
Publikováno v:
Química Nova, Volume: 46, Issue: 5, Pages: 435-449, Published: 26 JUN 2023
Food additives are chemical substances added to improve organoleptic characteristics, in this context, there are several synthetic dyes, such as sunset yellow, tartrazine, erioglaucine, allura red, indigo carmine, and new coccine, that can also be id
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::668af020d1f0fac2c8027c95f6fffb18
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422023000500435&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422023000500435&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lyrio,Marcos V. V., Feu,Amanda E., Motta,Larissa C., Figueroa,Laura P. R., Boasquevisque,Leonardo, Pinto,Roberta T., Rosa,Ana Caroline L., Arantes,Heryson T. L. de, Bottocim,Ramon R. T., Fonseca,Victor da R., Santos,Nayara A., Lacerda Jr.,Valdemar, Castro,Eustaquio V. R., Romão,Wanderson
Publikováno v:
Química Nova, Volume: 45, Issue: 4, Pages: 455-465, Published: 08 JUN 2022
Química Nova v.45 n.4 2022
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Química Nova v.45 n.4 2022
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Mass spectrometry (MS) is a high-performance analytical technique that allows a measurement of the mass/charge (m/z) ratio of compounds present in a sample. MS is able to separate two m/z ions with determined values (mass resolution), being an import
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::132e7b8220e903d28a5c75d1063f29a8
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422022000400455&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422022000400455&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.