Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Castro, Sónia M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2011 44(2):363-369
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Castro, Sónia M., Inácio, Rita S., Alexandre, Elisabete M.C., Fidalgo, Liliana G., Pereira, Sofia, Quaresma, Patrícia, Freitas, Paulo, Teixeira, Paula, Pintado, Manuela, Gomes, Ana M., Tonello, Carole, Saraiva, Jorge A.
Publikováno v:
In Innovative Technologies for Food Preservation 2018:255-276
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
NUNES, CLÁUDIA S.1, CASTRO, SÓNIA M.1, SARAIVA, JORGE A.1, COIMBRA, MANUEL A.1, HENDRICKX, MARC E.2, VAN LOEY, ANN M.2 ann.vanloey@agr.kuleuven.ac.be
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Apr2006, Vol. 30 Issue 2, p138-154. 17p. 3 Charts, 9 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahrné, Lilia, Alexandre, Elisabete M.C., Augusto, Pedro E.D., Barba, Francisco J., Bermudez-Aguirre, Daniela, Castanha, Nanci, Castro, Sónia M., Dominguez, Ruben, Fidalgo, Liliana G., Franco, Daniel, Freitas, Paulo, Hashemi Gahruie, Hadi, Gayán, Elisa, Gomes, Ana M., Greiner, Ralf, Inácio, Rita S., Juliano, Pablo, Knoerzer, Kai, Koubaa, Mohamed, Landerslev, Martin G., Lavilla, María, Lorenzo, Jose M., Masood, Hassan, Munekata, Paulo E., Niakousari, Mehrdad, Orlien, Vibeke, Pateiro, Mirian, Pereira, Sofia, Pintado, Manuela, Quaresma, Patrícia, Razmjooei, Maryam, Roohinejad, Shahin, Sant'Ana, Anderson S., Saraiva, Jorge A., Soares, Beatriz M.C., Teixeira, Paula, Tonello, Carole, Trujillo, Francisco J., Xanthakis, Epameinondas
Publikováno v:
In Innovative Technologies for Food Preservation 2018:xi-xii
Autor:
Teixeira, Raquel, Barbosa, Joana, Albano, Helena, Maciel, Cláudia, Silva, Joana, Saraiva, Jorge A., Castro, Sónia M., Teixeira, Paula
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
CIÊNCIAVITAE
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 19, Iss 4, Pp 361-374 (2018)
CIÊNCIAVITAE
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 19, Iss 4, Pp 361-374 (2018)
Slime from earth snails (Helix aspersa maxima) is a sub-product often used in the cosmetic industry. Due to its origin, a decontamination process ought to be considered. After exposure to UV radiation, no significant (P > 0.05) reduction of the initi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6682d7c70f2e02925f7e15f562642a32
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85061353385&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85061353385&partnerID=MN8TOARS