Zobrazeno 1 - 10
of 144
pro vyhledávání: '"Castoria, Raffaello"'
Autor:
Hamidi, Masoud, Okoro, Oseweuba Valentine, Ianiri, Giuseppe, Jafari, Hafez, Rashidi, Khodabakhsh, Ghasemi, Saeed, Castoria, Raffaello, Palmieri, Davide, Delattre, Cédric, Pierre, Guillaume, Mirzaei, Mahta, Nie, Lei, Samadian, Hadi, Shavandi, Amin
Publikováno v:
In Journal of Advanced Research April 2023 46:61-74
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Notardonato Ivan, Gianfagna Silvia, Castoria Raffaello, Ianiri Giuseppe, De Curtis Filippo, Russo Mario Vincenzo, Avino Pasquale
Publikováno v:
Reviews in Analytical Chemistry, Vol 40, Iss 1, Pp 144-160 (2021)
This manuscript is a critical review of the analytical methods reported in the existing literature for the determination of mycotoxin patulin at trace/ultra-trace levels in food matrices. The article starts focusing on what mycotoxins are, their “a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e0a5c46dd214cb3a0c71ba1b60845cf
Autor:
Ianiri, Giuseppe, Barone, Giuseppe, Palmieri, Davide, Quiquero, Michela, Gaeta, Ilenia, De Curtis, Filippo, Castoria, Raffaello
Publikováno v:
Communications Biology; 3/22/2024, Vol. 7 Issue 1, p1-22, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Palmieri, Davide, Miccoli, Cecilia, Notardonato, Ivan, Avino, Pasquale, Lima, Giuseppe, De Curtis, Filippo, Ianiri, Giuseppe, Castoria, Raffaello
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology. 13
The active regulation of extracellular pH is critical for the virulence of fungal pathogens. Penicillium expansum is the causal agent of green-blue mold on stored pome fruits and during its infection process acidifies the host tissues by secreting or
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.