Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Castor fiber L."'
Publikováno v:
Hydrology, Vol 11, Iss 4, p 53 (2024)
In this paper, by using GNSS technologies, some features of the distribution and some morphometric parameters of dams and ponds created by the Eurasian beaver (Castor fiber L.) along ten rivers of the Volga-Kama region of European Russia were identif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c2f3be519f44e6687689f9ed266aebe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Юг России: экология, развитие, Vol 13, Iss 2, Pp 196-202 (2018)
Aim. Are considered the issues of distribution, the current state, and some ecological peculiarities of the Eurasian beaver Castor fiber in the Rostov region in the south of their range. Methods. The materials presented in the study were collected pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd2d5f47ecf8424caf91a6ffdf380dad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Water; Volume 15; Issue 13; Pages: 2491
A very noticeable increase in the beaver population (mainly the Eurasian beaver (Castor fiber L.)) in the East European Plain since the end of the 20th century through reintroduction contributed to the emergence of a large number of beaver dams and p
Autor:
Monika Ziomek, Łukasz Drozd, Michał Gondek, Renata Pyz-Łukasik, Francesca Pedonese, Mariusz Florek, Piotr Domaradzki, Piotr Skałecki
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 6, p 1270 (2021)
This study aims to evaluate the microbiological status, pH, and water activity of European beaver meat to establish its shelf-life and microbiological safety. In this study, the microbiological profiles of meat and minced meat obtained from the carca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/136f49157aee45359173cb5bf0a22012
Autor:
Francesca Pedonese, Piotr Domaradzki, Monika Ziomek, Renata Pyz-Łukasik, Michał Gondek, Mariusz Florek, Łukasz Drozd, Piotr Skałecki
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 6
Foods, Vol 10, Iss 1270, p 1270 (2021)
Volume 10
Issue 6
Foods, Vol 10, Iss 1270, p 1270 (2021)
This study aims to evaluate the microbiological status, pH, and water activity of European beaver meat to establish its shelf-life and microbiological safety. In this study, the microbiological profiles of meat and minced meat obtained from the carca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Omelczuk, Łukasz, Kozieł, Marcin
Beavers are one of the few species that, due to their engineering capabilities, can make significant changes in the natural environment. These animals contribute to changes in water conditions in a catchment area by raising dams on watercourses. Beav
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2133::b3f085931df2aed535baac594f0b03fa
https://hdl.handle.net/10593/23653
https://hdl.handle.net/10593/23653
Autor:
Osmak, Matija
U radu je opisan euroazijski dabar (Castor fiber L.) kao najveći glodavac sjeverne hemisfere. Pozornost je posvećena njegovoj reintrodukciji na područje Hrvatske koja je obavljena 1996. godine ispuštanjem jedinki na tri lokacije, te prilagodbom o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::47f3907792052be606ef7f69992ba05d
https://www.bib.irb.hr/940379
https://www.bib.irb.hr/940379