Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Castilleja-Escobedo O"'
Autor:
Sánchez-García RE; Tecnologico de Monterrey, Escuela de Ingeniería y Ciencias, Ave. Eugenio Garza Sada 2501, Monterrey, N.L., 64849, Mexico., Castilleja-Escobedo O; Tecnologico de Monterrey, Escuela de Ingeniería y Ciencias, Ave. Eugenio Garza Sada 2501, Monterrey, N.L., 64849, Mexico., Salmón-Folgueras R; Tecnologico de Monterrey, Escuela de Ingeniería y Ciencias, Ave. Eugenio Garza Sada 2501, Monterrey, N.L., 64849, Mexico., López-Salinas JL; Tecnologico de Monterrey, Escuela de Ingeniería y Ciencias, Ave. Eugenio Garza Sada 2501, Monterrey, N.L., 64849, Mexico.
Publikováno v:
Current research in food science [Curr Res Food Sci] 2024 Oct 01; Vol. 9, pp. 100872. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 01 (Print Publication: 2024).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heat Treatment & Surface Engineering; 2024, Vol. 6 Issue 1, p1-13, 13p
Autor:
Espinoza-Pérez, L.J.1,2 (AUTHOR) lester.espinoza@fiq.uni.edu.ni, Lopez-Honorato, Eddie1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Materials Science & Technology. 2023, Vol. 39 Issue 15, p1977-1987. 11p.
Autor:
Błaszczyk, Mariola M.1 (AUTHOR) luk.przybysz@o2.pl, Przybysz, Łukasz1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Energies (19961073). Jan2022, Vol. 15 Issue 1, p110. 1p.