Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Castelmagno PDO"'
Autor:
Elisabeth, Eugster‐meier, Marie‐therese, Fröhlich‐wyder, Ernst, Jakob, Daniel, Wechsler, Maria, Belén, López, Morales, Licitra, Giuseppe, Françoise, Berthier, Papademas, Photis, Ylva, Ardö, Tavares, Tânia G., Xavier Malcata, F., Zorica, Radulovic, Jelena, Miocinovic.
Publikováno v:
Global Cheesemaking Technology
Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics
Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics
This chapter reviews various semi-hard cheeses, such as Appenzeller, Arzua-Ulloa Protected Designation of Origin (PDO), Castelmagno PDO, Comte PDO and Flaouna Cheeses, and explores its type, description and sensory characteristics, method of manufact
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::775becb01b3e4e1619d3f2f58c72f1e2
https://doi.org/10.1002/9781119046165.ch3
https://doi.org/10.1002/9781119046165.ch3
Autor:
Giuseppe Zeppa, Valentina Alessandria, Luca Simone Cocolin, Kalliopi Rantsiou, Luca Giorgio Carlo Rolle, Paola Dolci
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 122:302-311
The dynamics of dominant microflora throughout the manufacture and ripening processes were evaluated in three batches of traditional Castelmagno PDO cheese. Milk, curd and cheese samples, at different stages during cheesemaking, were collected and su
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 143(1-2)
The diversity, dynamics and activity of Castelmagno PDO cheese microbiota were studied in three batches produced in a floor valley farm, in the Grana Valley (northwest Italy), during the wintertime. Samples of milk, curd and cheese (core and subsurfa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.