Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Castellani, O"'
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 2003 791(1):273-284
Publikováno v:
Food Hydrocolloids
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2005, 19 (4), pp.769-776
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2005, 19 (4), pp.769-776
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::905fd5d5a6a4bb951d5d2d751087a19e
https://hal.inrae.fr/hal-02671518
https://hal.inrae.fr/hal-02671518
Publikováno v:
Food Colloids Congress
Food Colloids Congress, 2004, Leeds, United Kingdom. 1 p., 2004
Food Colloids Congress, 2004, Leeds, United Kingdom. 1 p., 2004
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c9393f4635016f2b399d9093fbe42067
https://hal.inrae.fr/hal-02829071
https://hal.inrae.fr/hal-02829071
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Castellani, O. C., Oliveira, H. P. de
Publikováno v:
Journal of Mathematical Physics; Jan2002, Vol. 43 Issue 1, p508, 11p, 5 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.