Zobrazeno 1 - 10
of 160
pro vyhledávání: '"Castaldo, Domenico"'
Autor:
Siano, Francesco, Picariello, Gianluca, Castaldo, Domenico, Cautela, Domenico, Caruso, Tonino, Vasca, Ermanno
Publikováno v:
In Talanta 1 January 2023 251
Autor:
Cautela, Domenico *, Pastore, Annalisa, Ferrari, Giovanna, Laratta, Bruna, D’Onofrio, Nunzia, Balestrieri, Maria Luisa, Servillo, Luigi, Castaldo, Domenico
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 November 2021 172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Servillo, Luigi, D'Onofrio, Nunzia, Giovane, Alfonso, Casale, Rosario, Cautela, Domenico, Castaldo, Domenico, Iannaccone, Francesco, Neglia, Gianluca, Campanile, Giuseppe, Balestrieri, Maria Luisa
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 September 2018 260:193-199
Autor:
Servillo, Luigi, D'Onofrio, Nunzia, Giovane, Alfonso, Casale, Rosario, Cautela, Domenico, Ferrari, Giovanna, Castaldo, Domenico, Balestrieri, Maria Luisa
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2018 239:234-241
Autor:
Servillo, Luigi, D’Onofrio, Nunzia, Casale, Rosario, Cautela, Domenico, Giovane, Alfonso, Castaldo, Domenico, Balestrieri, Maria Luisa
Publikováno v:
In Free Radical Biology and Medicine July 2017 108:8-18
Autor:
Servillo, Luigi, Giovane, Alfonso, Casale, Rosario, Cautela, Domenico, D’Onofrio, Nunzia, Balestrieri, Maria Luisa, Castaldo, Domenico
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2016 205:52-57
Autor:
Servillo, Luigi, Giovane, Alfonso, Casale, Rosario, Balestrieri, Maria Luisa, Cautela, Domenico, Paolucci, Marina, Siano, Francesco, Volpe, Maria Grazia, Castaldo, Domenico
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2016 196:1301-1309
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sessa, Mariarenata, Balestrieri, Maria Luisa, Ferrari, Giovanna, Servillo, Luigi, Castaldo, Domenico, D’Onofrio, Nunzia, Donsì, Francesco, Tsao, Rong
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2014 147:42-50