Zobrazeno 1 - 10
of 189
pro vyhledávání: '"Cassava sour starch"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Systematic and Applied Microbiology
Systematic and Applied Microbiology, Elsevier, 2000, 23, pp.285-291
Systematic and Applied Microbiology, Elsevier, 2000, 23, pp.285-291
Lactic acid bacteria and more particularly lactobacilli and Leuconostoc, are widely found in a wide variety of traditional fermented foods of tropical countries, made with cereals, tubers, meat or fish. These products represent a source of bacterial
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 87(1-2)
Lactobacillus manihotivorans has been reported as one of the dominant species in cassava sour starch production process. Seven isolates that have previously been identified as belonging to this species were studied in the present work. Their molecula
Publikováno v:
International journal of systematic bacteriology.
Two Lactobacillus strains were isolated from sour cassava starch fermentation. The cells were Gram-positive, catalase-negative, non-spore-forming, non-motile rods. They produced only L(+)lactate and were homofermentative. Growth occurred at pH values
Publikováno v:
Cassava flour and starch : progress in research and development
Cassava flour and starch : progress in research and development, CIRAD CIAT, 1997
Cassava flour and starch : progress in research and development, CIRAD CIAT, 1997
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ec95eae076904efb69ba7c93faeba4f6
https://hal.inrae.fr/hal-02834896
https://hal.inrae.fr/hal-02834896
Publikováno v:
Cassava flour and starch : progress in research and development
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::69b7a800abb900f9d991fc70bc25e7ef
http://agritrop.cirad.fr/464548/
http://agritrop.cirad.fr/464548/
Publikováno v:
Cassava flour and starch : progress in research and development
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8593da45098b6fb4bd48c73d3c18ebfe
http://agritrop.cirad.fr/464551/
http://agritrop.cirad.fr/464551/