Zobrazeno 1 - 10
of 7 781
pro vyhledávání: '"Cashew apple"'
Autor:
Pham Binh An, Tran Thi Yen Nhi, Nguyen Tung Xuan Tan, Dao Tan Phat, Ngo Hoang Duy, Vu Ngoc Duc
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 75-8 (2024)
Cashew apple is a source of by-products in the cashew industry. Powder products provide convenience to the process of use, transport, and preservation of nutrients. In this study, the production of soluble powder from cashew apples was developed thro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/634308b70a58413eb3b4028a329d6f66
Properties of sandcrete blocks stabilized with cashew apple ash as a partial replacement for cement.
Autor:
Korankye, Peter1 (AUTHOR), Danso, Humphrey2 (AUTHOR) hdanso@aamusted.edu.gh
Publikováno v:
Scientific Reports. 3/21/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. A. G. B., Gnagne1,2 adoublanc@gmail.com, D., Soro2, Y. A., Ouattara2, E. W., Koui2, Koffi, E.1
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Feb2023, Vol. 23 Issue 2, p22452-22469. 18p.
Autor:
Maia, Dayanne L. H.1 (AUTHOR), Rodrigues, Sueli2 (AUTHOR), Fernandes, Fabiano A. N.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 11/20/2023, p1-13. 13p.
Autor:
Peter Korankye, Humphrey Danso
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract The use of by-products from agricultural production as stabilizers in concrete and mortar in developing countries could result in numerous benefits. These by-products are readily available, cheap, and have a lesser carbon footprint. As Portl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83a4f9857bdd40a7ab4e48af96717c12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research. Sep2023, Vol. 42 Issue 3, p392-397. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.