Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Casaubon, G."'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02009 (2019)
Active dry yeasts (ADY, Saccharomyces cerevisiae) are widely used in oenology due to their potential benefits on the control of fermentation and quality reproducibility among other aspects. On the other hand, yeast propagation systems, so called Acti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/173a41a41a3448ef80ca873199fc2321
Background and Aims: Understanding consumers' preferences is key to making a successful product, but preferences are heterogeneous. We compare three approaches to consider preference heterogeneity in discrete choice models: (i) systematic preference
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::59b7a90d3602569cba23980db60a7ed6
Experience products are those the quality of which cannot be ascertained until after consumption, forcing consumers to base their purchase decision on an expectation of the product's quality. This expected quality is based on cues available before pu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::0c58b53ce7a35153267827d70ddceda5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.