Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Carzedda, Matteo"'
University students' attitudes towards more climate-sustainable diets: An exploratory study in Italy
Publikováno v:
In Environmental Impact Assessment Review September 2024 108
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nassivera, Federico, Gallenti, Gianluigi, Troiano, Stefania, Marangon, Francesco, Cosmina, Marta, Bogoni, Paolo, Campisi, Barbara, Carzedda, Matteo
Publikováno v:
British Food Journal, 2020, Vol. 122, Issue 8, pp. 2403-2423.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-05-2019-0306
Publikováno v:
In Journal of Rural Studies November 2018 64:73-79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Wine cooperatives, and agricultural cooperatives in general, have long been negatively judged by consumers, practitioners and researchers (Elster, 1989). Multiple drawbacks of the cooperative models have been investigated, such as agent and incentive
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f9abdddd382418e9f443f0701000ba6b
https://www.euawe.com/wp-content/uploads/2022/07/Abstracts-book_VF-1.pdf
https://www.euawe.com/wp-content/uploads/2022/07/Abstracts-book_VF-1.pdf
Even though agricultural activities have always had to face systemic risk, increasing uncertainty linked to market conditions, policy revision and climate change require the adoption of extensive, functional and informed risk management strategies. O
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::16e7081249cafa5a0dc0d7cd381a7ecb
https://hdl.handle.net/11390/1237929
https://hdl.handle.net/11390/1237929
The application of biotechnology and genetics to plant science and agronomy is at the basis of the new breeding techniques, including Genome Editing (GE). A choice experiment was undertaken to investigate Italian consumers’ preferences for bread ma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8ddb804d289b1484135533fb82f613d2
https://oajournals.fupress.net/index.php/rea/article/view/13115
https://oajournals.fupress.net/index.php/rea/article/view/13115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.