Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"Carvalho, Márcio S."'
Autor:
Pessoa, Amanda C.S.N., Lima, Mateus A.R., Medeiros, Ademir de, Avendaño, Jorge, Leopércio, Bruna C., Carvalho, Marcio S.
Publikováno v:
In Polymer 24 October 2024 312
Autor:
Soysal, Ugur, Azevedo, Pedro N., Bureau, Flavien, Aubry, Alexandre, Carvalho, Marcio S., Pessoa, Amanda C. S. N., De la Torre, Lucimara G., Couture, Olivier, Tourin, Arnaud, Fink, Mathias, Tabeling, Patrick
In the paper, we succeeded to freeze-dry monodisperse microbubbles without degrading their size and acoustic properties. We used microfluidic technology to generate highly monodisperse (coefficient of variation, CV<5%) microbubbles and optimized thei
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2108.03093
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soysal, Ugur *, Azevedo, Pedro N. *, Bureau, Flavien, Aubry, Alexandre, Carvalho, Marcio S., Pessoa, Amanda C.S.N., Torre, Lucimara G. De La, Couture, Olivier, Tourin, Arnaud, Fink, Mathias, Tabeling, Patrick *
Publikováno v:
In Ultrasound in Medicine & Biology August 2022 48(8):1484-1495
Publikováno v:
In Journal of Petroleum Science and Engineering May 2022 212
Autor:
Dias Meirelles, Aureliano Agostinho, Rodrigues Costa, Ana Letícia, Michelon, Mariano, Viganó, Juliane, Carvalho, Marcio S., Cunha, Rosiane Lopes
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2022 315
Autor:
Hutin, Anthony, Carvalho, Marcio S.
Publikováno v:
In Powder Technology February 2022 399
Autor:
Huang, Yun-Han, Li, Xiran, Michelon, Mariano, Leopercio, Bruna C., Carvalho, Marcio S., Frostad, John M.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2021 121
Autor:
Huang, Yun-Han, Salmon, Fleur, Kamble, Abhijeet, Xu, April Xu, Michelon, Mariano, Leopercio, Bruna C., Carvalho, Marcio S., Frostad, John M.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2021 119