Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Carvalho, Antonio F."'
Publikováno v:
In Biological Conservation November 2023 287
Autor:
Domingues, Getulio Fonseca, Hughes, Frederic Mendes, dos Santos, André Gustavo, Carvalho, Antônio F., Calegario, Arthur Telles, Saiter, Felipe Zamborlini, Marcatti, Gustavo Eduardo
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 15 May 2023 873
Autor:
Casanova, Federico, Silva, Naaman F. Nogueira, Gaucheron, Frédéric, Nogueira, Márcio H., Teixeira, Alvaro V. N. C., Perrone, Italo Tuler, Alves, Maura Pinhero, Fidelis, Priscila Cardoso, de Carvalho, Antônio F.
Chemical or enzymatic cross-linking of casein micelles (CMs) increases their stability against dissociating agents. In this paper, a comparative study of stability between native CMs and CMs cross-linked with genipin (CMs-GP) as a function of pH is d
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1701.06638
Autor:
Casanova, Federico, Nascimento, Luis Gustavo Lima, Silva, Naaman F.N., de Carvalho, Antonio F., Gaucheron, Frédéric
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2021 359
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science August 2021
Autor:
Nogueira, Márcio H., Tavares, Guilherme M., Nogueira Silva, Naaman F., Casanova, Federico, Stringheta, Paulo C., Gaucheron, Frédéric, Teixeira, Alvaro V.N.C., Perrone, Italo T., Carvalho, Antonio F.
Publikováno v:
In Food Structure January 2019 19
Autor:
Casanova, Federico, Chapeau, Anne-Laure, Hamon, Pascaline, de Carvalho, Antonio F., Croguennec, Thomas, Bouhallab, Saïd
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 November 2018 267:52-59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tavares, Guilherme M., Croguennec, Thomas, Hamon, Pascaline, Carvalho, Antônio F., Bouhallab, Saïd
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2015 48:238-247