Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Carter, Claudia E"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Newman, Andrew, Barnett, Heather, Carter, Claudia E, Cohen, Nathan, Fischer, Robert, Holme, Adrian, Burns, Kathryn, Cahill-Jones, Tom, Stint, Charmaine, Veart, Laura, Berry, Jo, Naudin, Annette, Columbano, Alessandro, Greulich, Henriette, Lordick, Daniel, Nickolaus, Lisa, Brinck, Jaana, Durall, Eva, Leinonen, Teemu, Natasa Brouwer-Zupancic, Nack, Frank, Nusselder, André, Jacobijn Sandberg, Mairead Hurley, O'shea, Jean, Ussher, Shaun
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ad499a18b24c04e255c27990d49383ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carter, Claudia Elizabeth
Black bean milling to produce whole-bean flour and cotyledon flour by using a centrifugal mill and a burr mill/roller milling system, respectively, were investigated. The effect of black bean seed pretreatment (cooked-dried, soaked-dried, and tempere
Externí odkaz:
https://hdl.handle.net/10365/27335