Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Carrin, Maria Elena"'
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2024 60
Publikováno v:
In Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences May 2023 22(4):205-213
Publikováno v:
In Food Research International August 2020 134
Publikováno v:
In Food Research International November 2019 125
Publikováno v:
In Food Structure April 2017 12:1-14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This study demonstrates the effectiveness of using oleogels from high oleic sunflower oil (HOSO) and monoglycerides as solid fat replacers in a sweet bakery product. Firstly, a methodology to obtain oleogels with desired properties based on mathemati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::7ebe9706b174568df392e8a13b1752ba
Wiley Online Library
Wiley Online Library
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
La industria alimentaria necesita disponer de tecnologías y procesos industriales acordes a las exigencias actuales en cuanto a calidad nutricional y cuidado del medio ambiente y que a su vez resulten económicamente convenientes. Desde hace década
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b478d20f9f36c5b61e7d8da3255405de
http://www.aargentinapciencias.org/2/index.php/component/content/article/97-revistas-cei/132-tomo-64-no-2-2014
http://www.aargentinapciencias.org/2/index.php/component/content/article/97-revistas-cei/132-tomo-64-no-2-2014
Publikováno v:
Advances in fats and oil research
Sunflower oil is one of the most frequently consumed oils in the world. Its processing and storage conditions are very important since they can influence the oil quality by varying the quantity and proportion of its minor compounds. This article prov
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::88f1b9d42c30e03727bd5c4bcb958901