Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Carregosa, Diogo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carecho, Rafael1,2 (AUTHOR) rafael.carecho@nms.unl.pt, Carregosa, Diogo1 (AUTHOR), Ratilal, Bernardo Oliveira3,4 (AUTHOR), Figueira, Inês1 (AUTHOR), Ávila-Gálvez, Maria Angeles1,5,6 (AUTHOR), dos Santos, Cláudia Nunes1,2,5 (AUTHOR) claudia.nunes.santos@nms.unl.pt, Loncarevic-Vasiljkovic, Natasa1 (AUTHOR) claudia.nunes.santos@nms.unl.pt
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. May2023, Vol. 24 Issue 10, p8908. 23p.
Autor:
Carecho, Rafael, Marques, Daniela, Carregosa, Diogo, Masuero, Domenico, Garcia-Aloy, Mar, Tramer, Federica, Passamonti, Sabina, Vrhovsek, Urska, Ventura, M. Rita, Brito, Maria Alexandra, Nunes dos Santos, Cláudia, Figueira, Inês
Publikováno v:
Food & Function; 8/7/2024, Vol. 15 Issue 15, p7812-7827, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carregosa, Diogo, Pinto, Catarina, Ávila-Gálvez, María Ángeles, Bastos, Paulo, Berry, David, Santos, Cláudia Nunes
Funding Information: European Research Council (ERC) under the European Union's Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 804229. iNOVA4Health Research Unit (LISBOA‐01‐0145‐FEDER‐007344), which is cofunded by Fun
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1437::6517952e90952bcdb2b6c3a656debb59
https://hdl.handle.net/10362/143990
https://hdl.handle.net/10362/143990
Autor:
Carregosa, Diogo, Pinto, Catarina, Ávila‐Gálvez, María Ángeles, Bastos, Paulo, Berry, David, Santos, Cláudia Nunes
Publikováno v:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
A large number of epidemiological studies have shown that consumption of fruits, vegetables, and beverages rich in (poly)phenols promote numerous health benefits from cardiovascular to neurological diseases. Evidence on (poly)phenols has been applied
Autor:
Guerreiro, Íris, Ferreira-Pêgo, Cíntia, Carregosa, Diogo, Santos, Cláudia N., Menezes, Regina, Fernandes, Ana S., Costa, João G.
Funding Information: Funding: This work was supported by FCT–Fundação para a Ciência e a Tecnologia (grants UIDB/04567/2020 and UIDP/04567/2020 to CBIOS, PTDC/BIA-MOL/31104/2017, and PhD grants 2020.07813.BD to Í.G. and 2020.04630.BD to D.C.).
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1437::dfc812b53793b75dbc167a8b041c2895
https://hdl.handle.net/10362/137725
https://hdl.handle.net/10362/137725
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carregosa, Diogo, Mota, Sara, Ferreira, Sofia, Alves-Dias, Beatriz, Loncarevic-Vasiljkovic, Natasa, Crespo, Carolina Lage, Menezes, Regina, Teodoro, Rita, Santos, Cláudia Nunes Dos
Funding Information: Funding: This work has received funding from the European Research Council (ERC) under the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 804229. iNOVA4Health Research Unit (LISBOA—01
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1437::3914a617a3cb3e5eed07a82fbd5f0867
https://hdl.handle.net/10362/124602
https://hdl.handle.net/10362/124602