Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Carpinelli De Jesus, Matheus"'
Autor:
Carpinelli de Jesus, Matheus1 (AUTHOR) j.devoss@uq.edu.au, Church, Taylah2 (AUTHOR) taylah.church@menzies.edu.au, Wapling, Johanna A.2 (AUTHOR) jo.wapling@gmail.com, Collins, Raelene2 (AUTHOR) raelene.collins@menzies.edu.au, Leach, Gregory J.2 (AUTHOR) gregj.leach@gmail.com, Leach, David3 (AUTHOR) david.leach@integria.com, De Voss, James J.1 (AUTHOR), Blanchfield, Joanne T.1 (AUTHOR) m.carpinellidejesus@uq.edu.au
Publikováno v:
Molecules. Nov2023, Vol. 28 Issue 21, p7422. 14p.
Autor:
Kong, Dehui, Saqer, Alaa A., Carpinelli de Jesus, Matheus, Khan, Nemat, Jones, Alun, Blanchfield, Joanne T., Smith, Maree T., Williams, Craig M.
Publikováno v:
In Bioorganic & Medicinal Chemistry 1 September 2022 69
Autor:
Carpinelli De Jesus, Matheus1 m.carpinellidejesus@uq.edu.au, Wapling, Johanna2, Kiem, Eunice1, Stockdale, Tegan1, Whittaker, Jacob J.1, Clegg, Jack K.1, Leach, David3, Church, Taylah2, Collins, Raelene2, Leach, Greg2, Hewitt, David4, De Voss, James J.1, Blanchfield, Joanne T.1
Publikováno v:
ARKIVOC: Online Journal of Organic Chemistry. 2022, Vol. 2022, p123-142. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hungerford, Natasha L., Zhang, Jiali, Smith, Tobias J., Yates, Hans S. A., Chowdhury, Sadia A., Carter, James F., Carpinelli de Jesus, Matheus, Fletcher, Mary T.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; September 2021, Vol. 69 Issue: 35 p10292-10300, 9p
Autor:
Fletcher, Mary T., Hungerford, Natasha L., Webber, Dennis, Carpinelli de Jesus, Matheus, Zhang, Jiali, Stone, Isobella S. J., Blanchfield, Joanne T., Zawawi, Norhasnida
Publikováno v:
Scientific Reports; 7/22/2020, Vol. 10 Issue 1, p1-8, 8p
Autor:
Carpinelli de Jesus, Matheus, Hungerford, Natasha L., Carter, Steve J., Anuj, Shalona R., Blanchfield, Joanne T., De Voss, James J., Fletcher, Mary T.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; June 2019, Vol. 67 Issue: 28 p7995-8006, 12p