Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Carpentieri-Pipolo V"'
Autor:
CARPENTIERI-PIPOLO, V., BARRETO, T. P., SILVA, D. A. da, ABDELNOOR, R. V., MARIN, S. R. R., DEGRASSI, G.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Beany flavor of soybean (Glycine max (L.) Merr.) is caused by oxidation of polyunsaturated fatty acids by the action of three lipoxygenases (LOX1, LOX2 and LOX3) present in mature seeds. The unpleasant flavor restricts human consumption of soybean pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a5ba7bbb959d972e376d3299acb5aeaf
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1130306
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1130306
Autor:
SOUZA, S. G. H. de, SANTOS, T. B. dos, DOMINGUES, D. S., BERNADAC, A., BOUZAYEN, M., PEREIRA, L. F. P., DEGRASSI, G., CARPENTIERI-PIPOLO, V.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Members of the ERF Family of Transcription Factors play an important role in plant development and gene expression that regulates responses to biotic and abiotic stress. This work identified 36 ERF family genes in Coffea arabica within the AP2/ERF fu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::817e5403b563264c526b3ac719a8c384
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1139248
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1139248
Autor:
DEGRASSI, G., CARPENTIERI-PIPOLO, V.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Fusarium Head Blight (FHB) is predominately caused by F. graminearum whose infection not only results in yield loss, but also contaminates grains with mycotoxins, such as deoxynivalenol (DON), which pose a great threat to human and animal health. App
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::fbaebc9a2cad8b55d80a294e5c99d5f3
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1127118
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1127118
Autor:
LUDWIG, L. J., CARPENTIERI-PIPOLO, V., LOPES, K. B. A., MINELLA, E., BELEIA, A. D. P., GROSSMANN, M. V.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Barley has a wide range of end uses. However, the technological characteristics expected from barley present different standards according to the destination of the cereal. Grain β-glucan content is the most important attribute for varieties destine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::36b31543bb9cd3bb224d97a53c5f3b3d
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1120823
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1120823
Autor:
LOPES, K. B. de A., CARPENTIERI-PIPOLO, V., FIRA, D., BALATTI, P. A., LOPEZ, S. M. Y., ORO, T. H., PAGLIOSA, E. S., DEGRASSI, G.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2019-03-02T00:40:24Z (GMT). No. of bitstreams: 1 ID445382018v125n5p1466JAppliedMicrobiol.pdf: 1793016 bytes, checksum: cc3b55a4f219728bac6fec78963b1907 (MD5) Previous issue date: 2019-02-27
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::cd2c5f604ee3bf874e16ddab19236e4e
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1106594
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1106594
Autor:
Carpentieri-Pipolo, V.1, Pipolo, A.2, Abdel-Haleem, H.3, Boerma, H.3, Sinclair, T.4 trsincla@ncsu.edu
Publikováno v:
Euphytica. Aug2012, Vol. 186 Issue 3, p679-686. 8p. 1 Diagram, 2 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Mar2016, Vol. 120 Issue 3, p740-755, 16p