Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Carpenter, C. E."'
Autor:
Carpenter, C. E.
Publikováno v:
Mark Twain Quarterly, 1936 Oct 01. 1(1), 4-5.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42657554
Autor:
CARPENTER, C. E.
Publikováno v:
Scientific American, 1900 Sep . 83(12), 188-188.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26125259
Autor:
Carpenter, C. E.
Publikováno v:
Scientific American, 1898 Dec 01. 79(23), 362-362.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26119063
Publikováno v:
Nutrition, Dietetics, and Food Sciences Faculty Publications
This study investigated the use of sodium levulinate to prevent outgrowth of Listeria monocytogenes in refrigerated ready-to-eat (RTE) meat products. Turkey breast roll and bologna were formulated to contain 1%, 2%, or 3% (w/w) sodium levulinate, 2%
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::c1d0e28f5d4ddf536a21c0d7389924dc
https://digitalcommons.usu.edu/context/nfs_facpub/article/1471/type/native/viewcontent
https://digitalcommons.usu.edu/context/nfs_facpub/article/1471/type/native/viewcontent
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Doctor, S. R., Bond, L. J., Cumblidge, S. E., Bruemmer, S. M., Taylor, W. B., Carpenter, C. E., Hull, A. B., Malik, S. N.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2/22/2010, Vol. 1211 Issue 1, p1876-1883, 8p, 2 Diagrams
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Oct2004, Vol. 69 Issue 8, pC608-C614, 7p, 5 Charts, 3 Graphs
Instrumental and Consumer Evaluation of Beef Patties Extended with Extrusion-Textured Whey Proteins.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Apr2002, Vol. 67 Issue 3, p1267-1270, 4p