Zobrazeno 1 - 10
of 252
pro vyhledávání: '"Carotens"'
Autor:
Baghdad Science Journal
Publikováno v:
Baghdad Science Journal, Vol 14, Iss 2 (2017)
The percentage of fatty acids, quantity of tocopherols, tocotrienols, carotens and physiochemical characteristics of crude red palm oil have been evaluated, in addition to specific chemical detection of active compounds unsaponifiable matters. Result
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc6494e1e60244d698b11c65058e76cd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lera Leri, Anna
Publikováno v:
Repositorio Abierto de la UdL
Universitad de Lleida
Universitad de Lleida
L’arbocer és un arbust habitual de la zona mediterrània. Produeix un fruit, l’arboç, que ha estat utilitzat antigament en la medicina tradicional. L’objectiu d’aquesta investigació és determinar el contingut d’antioxidants, en concret,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1a7a0b06f577ddd87374a6332e39925c
http://hdl.handle.net/10459.1/47689
http://hdl.handle.net/10459.1/47689
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Baghdad Science Journal. 14:0254
The percentage of fatty acids, quantity of tocopherols, tocotrienols, carotens and physiochemical characteristics of crude red palm oil have been evaluated, in addition to specific chemical detection of active compounds unsaponifiable matters. Result
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Universidad Nacional Autónoma de México
UNAM
Redalyc-UNAM
Journal of the Mexican Chemical Society (México) Num.3 Vol.55
UNAM
Redalyc-UNAM
Journal of the Mexican Chemical Society (México) Num.3 Vol.55
"We have found several bands in the visible and near infrared that are related to the primary process of photosynthesis. Starting from the value of 1830 mV (677.5 nm) which was found by some authors and corresponds to activated PSII, there is a first
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8de69db0076293231d25d870d1944919
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=47521300009
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=47521300009
Autor:
Savy, Stephanie
Publikováno v:
Biochimie [q-bio.BM]. Université de Bretagne occidentale-Brest, 2005. Français
To be translated
Ces travaux portent sur la production de caroténoïdes aromatiques par des bactéries non photosynthétiques. Les trois bactéries retenues pour cette étude sont Brevibacterium linens, Streptomyces mediolani et Mycobacterium a
Ces travaux portent sur la production de caroténoïdes aromatiques par des bactéries non photosynthétiques. Les trois bactéries retenues pour cette étude sont Brevibacterium linens, Streptomyces mediolani et Mycobacterium a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a63cb354b7a5f902cb0cb8056e48d8b0
https://theses.hal.science/tel-00193188
https://theses.hal.science/tel-00193188
Publikováno v:
Scientific Bulletin Series F. Biotechnologies; 2019, Vol. 23, p122-127, 6p
Publikováno v:
Glasnik. Belgrad. Higijenski institut NR Srbije [Glas Belgrad Hig Inst NR Srb] 1958 Apr-Jul; Vol. 7 (2), pp. 19-37.