Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Carotenoids bioaccessibility"'
Autor:
Jinyan Yang, Hekai Fan, Bing Jiang, Ruoxuan Li, Jiangtao Fan, Bowen Li, Jinjiang Ge, Siyi Pan, Fengxia Liu
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100909- (2023)
Excipient emulsions were prepared using different emulsifiers (pectin and sodium caseinate, individually or compositely) to study the emulsifying properties and their co-digested effects on the retention and bioaccessibility of carotenoids in mandari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b466de13fa03403398068dcf38d45c66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry 240 (2018)
Food Chemistry, 240, 415-421
Food Chemistry, 240, 415-421
Tomato fractions were subjected to pulsed electric fields treatment combined or not with heating. Results showed that pulsed electric fields and heating applied in combination or individually induced permeabilization of cell membranes in the tomato f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::81951206680d179af9ce967bf58c19cc
https://research.wur.nl/en/publications/the-effect-of-pulsed-electric-fields-on-carotenoids-bioaccessibil
https://research.wur.nl/en/publications/the-effect-of-pulsed-electric-fields-on-carotenoids-bioaccessibil
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.