Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Carotenoid stability"'
Autor:
Renata Galhardo Borguini, Sidney Pacheco, Davy William Hidalgo Chávez, Giovana Almeida Couto, Allan Eduardo Wilhelm, Manuela Cristina Pessanha de Araújo Santiago, Luzimar da Silva de Mattos do Nascimento, Monalisa Santana Coelho de Jesus, Ronoel Luiz de Oliveira Godoy
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 78, Iss 5 (2020)
ABSTRACT: Vitamin A deficiency is the third most important micronutrient deficiency having a significant impact on public health worldwide. The aim of this study was to develop a carotenoid extraction process with edible vegetable oils, using a centr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f342c0b77e14d169740d9297571c11c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The effects of freezing and storage temperature on the mass fraction of a- and b-carotene, b-cryptoxanthin, lutein, lycopene and zeaxanthin in minimally processed fresh food products, were evaluated after sample preparation, extraction and saponifica
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cdbaf4ec524766b333553b5d2dd067af
https://hdl.handle.net/10400.18/2334
https://hdl.handle.net/10400.18/2334
Autor:
Manuela Pintado, Ana Oliveira, Domingos P.F. Almeida, Elisabete M. C. Alexandre, Maria Helena Rodrigues Gomes
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Peach purée was exposed to different pH (2.5, 3.0, 3.5, 4.0, and 4.5) conditions, and its phytochemical alteration was estimated after fruit pasteurization and over a 90 day storage period at both 4 and 23 °C. During the 90 day storage, the study
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d169f9696803ba3e379060506ba8c894
https://hdl.handle.net/10400.14/17567
https://hdl.handle.net/10400.14/17567
Autor:
GUPTA, ROCKENDRA
Lycopene is a major carotenoid in tomatoes and epidemiological studies suggest that consumption of food rich in carotenoids lowers the risk of developing certain types of cancer and chronic diseases. However, very little is known about its fate in to
Externí odkaz:
http://rave.ohiolink.edu/etdc/view?acc_num=osu1293632615
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.