Zobrazeno 1 - 10
of 623
pro vyhledávání: '"Carotenóides"'
Publikováno v:
The Auk, 2018 Jul 01. 135(3), 622-636.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90023475
Autor:
Tisdale, Anna C., Jones, John Anthony, Aldinger, Kyle R., Bakermans, Marja H., Larkin, Jeffery L., McNeil, D. J., Smalling, Curtis G., Siefferman, Lynn
Publikováno v:
The Wilson Journal of Ornithology, 2018 Mar 01. 130(1), 286-296.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26456116
Autor:
VALÉCIA NOGUEIRA SANTOS, KELEM SILVA FONSECA, SARAH ALENCAR DE SÁ, JHEIZON FEITOZA DO NASCIMENTO SOUZA, AURÉLIO PAES BARROS JÚNIOR, ADRIANO DO NASCIMENTO SIMÕES
Publikováno v:
REVISTA CAATINGA; Vol. 35 No. 4 (2022); 956-963
Revista Caatinga; v. 35 n. 4 (2022); 956-963
Revista Caatinga
Universidade Federal Rural do Semi-Árido (UFERSA)
instacron:UFERSA
Revista Caatinga, Volume: 35, Issue: 4, Pages: 956-963, Published: 14 NOV 2022
Revista Caatinga; v. 35 n. 4 (2022); 956-963
Revista Caatinga
Universidade Federal Rural do Semi-Árido (UFERSA)
instacron:UFERSA
Revista Caatinga, Volume: 35, Issue: 4, Pages: 956-963, Published: 14 NOV 2022
As a fresh food, sweet potatoes are highlighted for their taste and appearance. In the industry, they are valued for their starch and sugar content. In both scenarios, much attention has been given to the composition of bioactive compounds. The appli
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Condor, 2017 Nov 01. 119(4), 800-816.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90016000
Autor:
Iverson, Erik N. K., Karubian, Jordan
Publikováno v:
The Auk, 2017 Jul 01. 134(3), 587-611.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90011058
Autor:
Hudon, Jocelyn, Driver, Robert J., Rice, Nathan H., Lloyd-Evans, Trevor L., Craves, Julie A., Shustack, Daniel P.
Publikováno v:
The Auk, 2017 Jan 01. 134(1), 22-33.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90009495
Autor:
Bulluck, Lesley P., Foster, Miran J., Kay, Samantha, Cox, Donald E., Viverette, Catherine, Huber, Sarah
Publikováno v:
The Auk, 2017 Jan 01. 134(1), 229-239.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90009513
Autor:
Aguillón-Páez, Y.J., Díaz, G.J.
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Volume: 75, Issue: 3, Pages: 500-510, Published: 02 JUN 2023
Lutein and zeaxanthin are the major xanthophyll pigments found in corn kernels. These pigments provide the orange-red color of the broiler chicken skin and of the egg yolk. Therefore, knowing the corn xanthophyll content is important for the poultry
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::35bcb0faf50dfc3c141f6a1b96a2beb0
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352023000300500&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352023000300500&lng=en&tlng=en