Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Carolissen, V."'
Autor:
Anand, R., Cook, P., Fiordaliso Candalino, I., Hill, J., Paoli, G., Ross, T., Scott, J., Young, I., Van Doren, J., Batz, M., Carolissen, V., Munarso, J., Zwietering, M.H.
Spices and dried aromatic herbs impart flavour when added to food, and they may include many parts of the plant, including berries, flowers, leaves, roots and seeds. A number of different pathogens have been found in spices on the market, especially
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a5ac489e14ee52633b4334221de126c4
https://research.wur.nl/en/publications/microbiological-hazards-in-spices-and-dried-aromatic-herbs-meetin
https://research.wur.nl/en/publications/microbiological-hazards-in-spices-and-dried-aromatic-herbs-meetin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.