Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"Carolina Pena"'
Autor:
Bidur Paudel, Si-Yeon Jeong, Carolina Pena Martinez, Alexis Rickman, Ashley Haluck-Kangas, Elizabeth T. Bartom, Kristina Fredriksen, Amira Affaneh, John A. Kessler, Joseph R. Mazzulli, Andrea E. Murmann, Emily Rogalski, Changiz Geula, Adriana Ferreira, Bradlee L. Heckmann, Douglas R. Green, Katherine R. Sadleir, Robert Vassar, Marcus E. Peter
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 15, Iss 1, Pp 1-19 (2024)
Abstract Alzheimer’s disease (AD) is characterized by progressive neurodegeneration, but the specific events that cause cell death remain poorly understood. Death Induced by Survival gene Elimination (DISE) is a cell death mechanism mediated by sho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64dd0289c30a4bcf9ae00fb8857f2f61
Autor:
Jordi Rubió-Casadevall, Beatriz Cirauqui Cirauqui, Javier Martinez Trufero, Maria Plana Serrahima, Almudena García Castaño, Alberto Carral Maseda, Lara Iglesias Docampo, Pedro Pérez Segura, Isaac Ceballos Lenza, Vanesa Gutiérrez Calderón, José Fuster Salvà, Carolina Pena Álvarez, Irene Hernandez, Edel del Barco Morillo, Manuel Chaves Conde, Joaquina Martínez Galán, Marisa Durán Sánchez, Vanesa Quiroga, Eugenia Ortega, Ricard Mesia
Publikováno v:
Frontiers in Oncology, Vol 13 (2023)
ObjectivesThe aim of this study was to confirm the efficacy of the ERBITAX scheme (paclitaxel 80 mg/m2 weekly and cetuximab 400 mg/m2 loading dose, and then 250 mg/m2 weekly) as first-line treatment for patients with recurrent/metastatic squamous cel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c2ce3b877f44930902325a31aadefe0
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 25 (2022)
Abstract Paipa cheese is the unique Colombian ripened cheese produced from raw milk that has a protected designation of origin (PDO); nonetheless, to date, the dairy product lacks a defined sensory profile, since no study has been previously performe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce420f29e25d42ba8f41d49940e06a83
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 53, Iss 3, Pp 348-353 (2015)
The effect of adding a hydrocolloid on the structural, mechanical and barrier properties of zein-based blend films is evaluated. Zein-oleic acid blend film with added xanthan gum (Z-OA-XG) showed higher water solubility (13.09 %) and opacity (8.49 AU
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17bcc8ca7c564708a907d1e5923a519b
Autor:
Juan Carlos López-Almansa, Luis Gil, Ginés López González, Juan Lorite, Mario Ruiz Girela, Leonardo Gutiérrez, Juan Antonio Alejandre, Manuel Laínz, Oscar Sánchez Pedraja, Viviana Peña, Ignacio Barbara, Javier Cremades, Alfredo José Veiga, María del Carmen López Rodríguez, Carolina Pena Martín, José Carlos Cristóbal Fernanz, Manuel B. Crespo, Marcos Sánchez Poveda, María A. Carrasco, Carlos J. Martín-Blanco, César Blanché, Luis Serra, Amparo Olivares, Joan Pérez Botella, Vicente del Toro, Juan José Izquierdo, Benjamín Pérez Rocher, Miguel A. Gómez Serrano, Olga Mayoral, Michael J. Wynne, Daniel Guillot Ortiz, Piet Van der Meer
Publikováno v:
Anales del Jardín Botánico de Madrid, Vol 60, Iss 2, Pp 427-456 (2003)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10a3246e3262423ea6c07688f9cbd51a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.