Zobrazeno 1 - 10
of 171
pro vyhledávání: '"Caro-Quintero A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sierra, Jelver A., Escobar, Juan S., Corrales-Agudelo, Vanessa, Lara-Guzmán, Oscar J., Velásquez-Mejía, Eliana P., Henao-Rojas, Juan C., Caro-Quintero, Alejandro, Vaillant, Fabrice, Muñoz-Durango, Katalina
Publikováno v:
In Food Research International December 2022 162 Part A
Autor:
Toloza-Moreno, Deisy Lisseth, Yockteng, Roxana, Pérez-Zuñiga, José Ives, Salinas-Castillo, Cristian, Caro-Quintero, Alejandro
Publikováno v:
Microbial Ecology; 8/28/2024, Vol. 87 Issue 1, p1-15, 15p
Publikováno v:
Microbial Ecology; Dec2024, Vol. 87 Issue 1, p1-14, 14p
Autor:
Ruth Hernández, Maryam Chaib De Mares, Hugo Jimenez, Alejandro Reyes, Alejandro Caro-Quintero
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Cattle productivity depends on our ability to fully understand and manipulate the fermentation process of plant material that occurs in the bovine rumen, which ultimately leads to the improvement of animal health and increased productivity with a red
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3108b846144540aa943b9e4786b939b9
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
The ruminal microbial community is an important element in health, nutrition, livestock productivity, and climate impact. Despite the historic and current efforts to characterize this microbial diversity, many of its members remain unidentified, maki
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f5f2683c0034492bc4e590dba2c9e0a
Autor:
González‐Orozco, Carlos E, Porcel, Mario, Yockteng, Roxana, Caro‐Quintero, Alejandro, Rodriguez‐Medina, Caren, Santander, Margareth, Zuluaga, Martha, Soto, Mauricio, Rodriguez Cortina, Jader, Vaillant, Fabrice Eric, Escobar Parra, Sebastian
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Feb2024, Vol. 104 Issue 3, p1367-1381, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.