Zobrazeno 1 - 10
of 185
pro vyhledávání: '"Caro Yanis"'
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 10, Iss 5-6, Pp 400-404 (2003)
Temperature and water activity (a w) of the reaction medium are two factors that govern enzyme reactions. We studied the influence of these two parameters on the esterification and transesterification activity of Carica papaya lipase in water an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29ffbb3b7f1c4d8fa35428bd5e29c456
Autor:
Dhuique-Mayer Claudie, Villarreal Lorena, Caro Yanis, Ruales Jenny, Villeneuve Pierre, Pina Michel
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 10, Iss 3, Pp 232-234 (2003)
Lipase activity in alcoholysis and esterification reactions were studied for crude latex from the subtropical Babaco plant (Carica pentagona). The results reveal that crude Carica pentagona latex exhibits equivalent biocatalytic properties in synthes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d584533426a4b1fa5af3d06ebd37cb3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jannel, Samuel1,2 (AUTHOR) samuel.jannel@univ-reunion.fr, Caro, Yanis1,3 (AUTHOR), Bermudes, Marc2 (AUTHOR), Petit, Thomas1,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Applied Phycology. Dec2023, Vol. 35 Issue 6, p2659-2673. 15p.
Publikováno v:
Foods; Dec2024, Vol. 13 Issue 23, p3922, 20p
Publikováno v:
Foods; Nov2024, Vol. 13 Issue 22, p3681, 26p
Autor:
Andriamanantena, Mahery, Razafimbelo, Fanjaniaina Fawbush, Raonizafinimanana, Béatrice, Cardon, Dominique, Danthu, Pascal, Lebeau, Juliana, Petit, Thomas, Caro, Yanis
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 20 June 2021 303
Publikováno v:
In Journal of Water Process Engineering October 2020 37
Autor:
Delvar, Alice, de Caro, Pascale, Candy, Laure, Caro, Yanis, Cheong Sing, Alain Shum, Raynaud, Christine
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2019 263:388-397