Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Carnovale, Emilia"'
Autor:
Jägerstad, Margaretha, Piironen, Vieno, Walker, Caroline, Ros, Gaspar, Carnovale, Emilia, Holasova, Marie, Nau, Heinz
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology 2005 16(6):298-306
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 1999 855(1):237-245
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1969 Jan 01. 23, 299-312.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45123896
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; 1991, Vol. 41 Issue 1, p11-20, 10p
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Feb1993, Vol. 28 Issue 1, p25-33, 9p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; 1992, Vol. 59 Issue 4, p497-504, 8p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; 1991, Vol. 55 Issue 4, p599-605, 7p
Publikováno v:
Lebensmittel-Wissenschaft + -I.E. Und Technologie. Food science + technology. Science + Technologie Alimentaire; December 1996, Vol. 29 Issue: 8 p743-750, 8p
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition (Formerly Qualitas Plantarum); January 1991, Vol. 41 Issue: 1 p11-20, 10p