Zobrazeno 1 - 10
of 161
pro vyhledávání: '"Carnobacterium maltaromaticum"'
Autor:
Ri K. Chang, Mark S. Okihiro
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 11 (2024)
Elasmobranchs are common, iconic species in public aquaria; their wild counterparts are key members of marine ecosystems. Post-mortem examination is a critical tool for disease monitoring of wild elasmobranchs and for management of those under human
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0afeb0ba036b48158d9d0fda135d7b71
Autor:
John Thompson, Mark A. Weaver, Ingrid Lupatsch, Robin J. Shields, Sue Plummer, Christopher J. Coates, Andrew F. Rowley
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 9 (2022)
Probiotic use in aquaculture settings can be an approach for disease control and dietary supplementation. We assessed the antagonistic effect of culture supernatants of lactic acid bacteria on the growth of known shrimp pathogens, Vibrio (Listonella)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89009f93398e4061bc47f449f48a0f3d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 12, p 2946 (2021)
Although fresh whey cheeses are prone to rapid deterioration, mainly by psychrotrophic Gram-negative bacteria and lactic acid bacteria (LAB), data on the specific spoilage species in traditional Greek whey cheeses are scarce. Therefore, this study qu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/026ec488b8994c799d92b1f79c393896
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1922 (2021)
Carnobacterium maltaromaticum is a species of lactic acid bacteria found in dairy, meat, and fish, with technological properties useful in food biopreservation and flavor development. In more recent years, it has also proven to be a key element of bi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/110b5c05dde0483c898472a4819feb32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paolo Pastorino, Silvia Colussi, Katia Varello, Arianna Meletiadis, Silvia Alberti, Alessia Di Blasio, Giovanni Tedde, Mattia Begovoeva, Andrea Peano, Luca Rossi, Monia Renzi, Pier Luigi Acutis, Damià Barceló, Marino Prearo
The global decline in amphibian populations is a major environmental issue. Chytridiomycosis, Ranaviruses and the red-leg syndrome have been identified in unusual mortality events. However, these infections do not account for all causes of declining
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::79d9460253e3424e2c9b33e2e1ab2438
http://hdl.handle.net/10261/289408
http://hdl.handle.net/10261/289408