Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Carmona, E. C."'
Autor:
Pedrolli, D. B.1, Carmona, E. C.1 ecarmona@rc.unesp.br
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology. Nov2009, Vol. 45 Issue 6, p610-616. 7p. 2 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Cano-Ortiz, A., Carlos José Pinto Gomes, Esteban, F. J., Rodríguez-Torres, A., Goñi, J., La Haza, I., Carmona, E. C.
Publikováno v:
ResearcherID
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Scopus-Elsevier
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Scopus-Elsevier
This study reveals the occurrence of Phalaris coerulescens communities both in Portugal and the south of Andalusia (Spain). These grasslands present a variable cover ratio and have an average dominant vegetation size of about 100 cm. They tend to occ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5f340a30ef475ffc9d88ec7ae796d024
https://hdl.handle.net/10174/6855
https://hdl.handle.net/10174/6855
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2022-04-28T18:56:11Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2009-01-01 The aim of this study was to investigate some of the factors affecting pectin lyase (PL) production by an Aspergillus giganteus strain, and t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::31394ec7f62741a319fb4e5a98f366fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
World Journal of Microbiology & Biotechnology; Mar2010, Vol. 26 Issue 3, p389-407, 19p, 3 Diagrams, 1 Chart
Publikováno v:
Phytochemistry; 1996, Vol. 41 Issue: 2 p345-348, 4p
Autor:
Muñoz, D. U., Carmona, E. C., Contreras, J. L. S., Leonardo Franco, Torres, L. M. L., Aragonés, J. M. J.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
ResearcherID
ResearcherID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5aff5e632bf6670237380782e3e11688
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84869845818&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84869845818&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Pedrolli DB; Biochemystry and Microbiology Department Biosciences Institute, São Paulo State University, Unesp, Caixa Postal 199, 13506-900, Brazil., Carmona EC
Publikováno v:
Prikladnaia biokhimiia i mikrobiologiia [Prikl Biokhim Mikrobiol] 2009 Nov-Dec; Vol. 45 (6), pp. 677-83.
Autor:
Adalberto PR; Department of General Inorganic and Chemistry, Institute of Chemistry, Rua Prof. Francisco Degni, s/n, 14800-900, Araraquara, SP, Brazil., Massabni AC, Goulart AJ, Contiero J, Carmona EC, Cardello L, Monti R
Publikováno v:
Applied biochemistry and biotechnology [Appl Biochem Biotechnol] 2006 May; Vol. 133 (2), pp. 163-70.