Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Carlos Moltó, Juan"'
Autor:
Paula, Llorens, Ana, Juan-García, Hannu, Pakkanen, Carlos, Moltó Juan, Eeva-Riikka, Vehniäinen, Cristina, Juan
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2025 465 Part 2
Publikováno v:
In Revista Española de Nutrición Humana y Dietética 2011 15(4):171-176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rodríguez Carrasco, Yelko, Carlos Moltó, Juan Carlos, Berrada Ramdani, Houda, Font Pérez, Guillermina
Publikováno v:
Rodríguez Carrasco, Yelko Carlos Moltó, Juan Carlos Berrada Ramdani, Houda Font Perez, Guillermina 2013 Determination of deoxynivalenol in wheat-based snacks by gas chromatography-triple quadrupole tandem mass spectrometry Revista de Toxicología 30 2 198 202
RODERIC. Repositorio Institucional de la Universitat de Valéncia
instname
RODERIC. Repositorio Institucional de la Universitat de Valéncia
instname
Deoxynivalenol (DON) is the most frequently detected mycotoxin in cereal and cereal-based products, and a continuous monitoring of this toxin in foodstuffs is highly desirable. In this sense,a QuEChERS based extraction and gas chromatography-tandem m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f119382a73662af2ff5ca669e3de9c8f
http://hdl.handle.net/10550/44100
http://hdl.handle.net/10550/44100
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.