Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Carlavilla, D."'
Publikováno v:
Electrophoresis (Weinh., Print) 27 (2006): 2551–2557.
info:cnr-pdr/source/autori:Carlavilla D., Moreno-Arribas M.V., Fanali S., Cifuentes A./titolo:Chiral MEKC-LIF of amino acids in foods: Analysis of vinegars/doi:/rivista:Electrophoresis (Weinh., Print)/anno:2006/pagina_da:2551/pagina_a:2557/intervallo_pagine:2551–2557/volume:27
info:cnr-pdr/source/autori:Carlavilla D., Moreno-Arribas M.V., Fanali S., Cifuentes A./titolo:Chiral MEKC-LIF of amino acids in foods: Analysis of vinegars/doi:/rivista:Electrophoresis (Weinh., Print)/anno:2006/pagina_da:2551/pagina_a:2557/intervallo_pagine:2551–2557/volume:27
The formation of D-amino acids (D-aas) in many fermented foods depends, among other factors, on the particular fermentation conditions, the action and autolysis of the microorganisms involved. In this sense, the analysis of chiral amino acids is an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::0cce31cf220167411eb13f7d37c31164
https://publications.cnr.it/doc/33222
https://publications.cnr.it/doc/33222
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
CIÊNCIAVITAE
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
CIÊNCIAVITAE
Inositols (quercitol, chiro-inositol, scyllo-inositol, and myo-inositol) were analyzed in commercial wines, in samples of experimental wines, in wines aged in oak barrels from different origins and with different time of usage, and in oak chip-treate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b0087c21c0ecef305fa9d154de2d098a
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33846532958&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33846532958&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.