Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Cardoso, Ricardo Luis"'
Autor:
Cardoso, Ricardo Luis
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Morris William Montgomery
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-07-19T14:40:12Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Cardoso_RicardoLuis_D.pdf: 5935259
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-07-19T14:40:12Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Cardoso_RicardoLuis_D.pdf: 5935259
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255210
Autor:
de Vasconcellos Santos Batista, Daniele1 danielleagr@yahoo.com.br, Cardoso, Ricardo Luis2, de Godoy, Rossana Catie Bueno3, Evangelista-Barreto, Norma Suely2
Publikováno v:
Ciência Rural. out2014, Vol. 44 Issue 10, p1886-1892. 7p.
Autor:
da Silva Júnior, João José, Cardoso, Ricardo Luis, de Oliveira Fonseca, Antonio Augusto, Soares Machado, Ediclan
Publikováno v:
Idesia (Arica), Volume: 31, Issue: 3, Pages: 59-64, Published: OCT 2013
This study aimed at the elaboration and the sensorial evaluation of cactus pear fruit jelly and crystallized cactus pear fruit. The jelly obtained presented the following composition: reducing sugars 21.6%; pH 3.07; soluble solids 69.2 °Brix; titrat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::b2b8708fba40cd089a97d20366e921bb
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-34292013000300008&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-34292013000300008&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Hilary Castle de Menezes Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: A mousse de maracujá é um produto muito consumido no Brasil e, apenas muito recentemente, produzido em escala in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d9ba3177c98f6e984a5b924f8754291f