Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"Carciofi, Bruno Augusto Mattar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sá, Amanda Gomes Almeida, Pacheco, Maria Teresa Bertoldo, Moreno, Yara Maria Franco, Carciofi, Bruno Augusto Mattar
Publikováno v:
In Food Research International July 2023 169
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sá, Amanda Gomes Almeida, Pacheco, Maria Teresa Bertoldo, Moreno, Yara Maria Franco, Carciofi, Bruno Augusto Mattar
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2022 111
Autor:
Silva, Thayná Habeck Lúcio, Monteiro, Ricardo Lemos, Salvador, Ana Augusta, Laurindo, João Borges, Carciofi, Bruno Augusto Mattar
Publikováno v:
In Food Control July 2022 137
Autor:
Fracari, Priscila Rossato, Massia, Ana Guimarães, Laroque, Denise Adamoli, Santos, Bibiana Alves dos, Cichoski, Alexandre José, Carciofi, Bruno Augusto Mattar, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 18, p2976, 14p
Autor:
Laroque, Denise Adamoli, Seó, Sandra Tiemi, Valencia, Germán Ayala, Laurindo, João Borges, Carciofi, Bruno Augusto Mattar
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2022 312
Autor:
Kumar, Manoj, Tomar, Maharishi, Bhuyan, Deep Jyoti, Punia, Sneh, Grasso, Simona, Sá, Amanda Gomes Almeida, Carciofi, Bruno Augusto Mattar, Arrutia, Fátima, Changan, Sushil, Radha, Singh, Surinder, Dhumal, Sangram, Senapathy, M., Satankar, Varsha, Anitha, T., Sharma, Anshu, Pandiselvam, R., Amarowicz, Ryszard, Mekhemar, Mohamed
Publikováno v:
In Biomedicine & Pharmacotherapy October 2021 142
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCUniversidade Federal de Santa CatarinaUFSC.
Dissertação (mestrado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro Tecnológico. Programa de Pós-Graduação em Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2013-07-15T23:36:33Z (GMT). No. of bitstreams: 1 246846.pdf: 1082603 byte
Made available in DSpace on 2013-07-15T23:36:33Z (GMT). No. of bitstreams: 1 246846.pdf: 1082603 byte
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsc.br/handle/123456789/101940
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.