Zobrazeno 1 - 10
of 304
pro vyhledávání: '"Carcass contamination"'
Autor:
Caterina Altissimi, Rossana Roila, Sara Primavilla, Raffaella Branciari, Andrea Valiani, David Ranucci
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety (2024)
In recent years, there has been an increased interest in substances that could inhibit or reduce microbial growth in food products. Olive oil industry by-products, due to bioactive compounds with potential antimicrobial properties such as polyphenols
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/011f44d1835648ab9b20b2df932eb421
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 34, Iss 6, Pp 1070-1077 (2021)
Objective An experiment was conducted to determine the appropriate fasting time prior to slaughter for broilers in floor-feed and scatter-feed mode. Methods On 21 d since hatching, 120 Arbor Acres broilers were divided into floor-feed and scatter-fee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09fc0cba4e514359a909634f76e73037
Autor:
Elena Circella, Gaia Casalino, Antonio Camarda, Antonella Schiavone, Francesco D'Amico, Michela Maria Dimuccio, Nicola Pugliese, Edmondo Ceci, Diana Romito, Giancarlo Bozzo
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 11, Iss 2 (2022)
Bacteria belonging to the genus Pseudomonas are ubiquitous and characterized by a high adaptation capability to different environmental conditions and wide range of temperatures. They may colonize food, sometimes causing alteration. Quite recently, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6589104d4bf42438d692148dca13c9e
Autor:
Rossana Roila, Caterina Altissimi, Raffaella Branciari, Sara Primavilla, Andrea Valiani, Fausto Cambiotti, Lorenzo Cardinali, Attilia Cioffi, David Ranucci
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 20, p 10419 (2022)
Solutions of lactic acid 2% and aromatic vinegar were investigated for microbial load reduction on the surfaces of wild boar carcasses. The animals were hunted and processed according to production specifications to obtain the best hygiene for carcas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e89cb181385e4b57858a99edddbf543c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marianne Sandberg, Sergio Ghidini, Lis Alban, Andrea Capobianco Dondona, Bojan Blagojevic, Martijn Bouwknegt, Len Lipman, Jeppe Seidelin Dam, Ivan Nastasijevic, Dragan Antic
Publikováno v:
Sandberg, M, Ghidini, S, Alban, L, Capobianco Dondona, A, Blagojevic, B, Bouwknegt, M, Lipman, L, Seidelin Dam, J, Nastasijevic, I & Antic, D 2023, ' Applications of computer vision systems for meat safety assurance in abattoirs : A systematic review ', Food Control, vol. 150, 109768 . https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2023.109768
Sandberg, M, Ghidini, S, Alban, L, Dondona, A C, Blagojevic, B, Bouwknegt, M, Lipman, L, Dam, J S, Nastasijevic, I & Antic, D 2023, ' Applications of computer vision systems for meat safety assurance in abattoirs : A systematic review ', Food Control, vol. 150, 109768 . https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2023.109768
Sandberg, M, Ghidini, S, Alban, L, Dondona, A C, Blagojevic, B, Bouwknegt, M, Lipman, L, Dam, J S, Nastasijevic, I & Antic, D 2023, ' Applications of computer vision systems for meat safety assurance in abattoirs : A systematic review ', Food Control, vol. 150, 109768 . https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2023.109768
Introduction in 2017–2019 of the new EU legislation on official controls in food production allowed use of computer vision systems (CVSs) as complementary tools in meat inspection of bovines, pigs and poultry. A systematic literature review was per
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::69662453a6082865adf5dff2669d0d5b
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/applications-of-computer-vision-systems-for-meat-safety-assurance-in-abattoirs(9eac994e-3d8f-49f8-a650-9fff98485e57).html
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/applications-of-computer-vision-systems-for-meat-safety-assurance-in-abattoirs(9eac994e-3d8f-49f8-a650-9fff98485e57).html
Autor:
Sahin, Orhan, Kassem, Issmat I., Shen, Zhangqi, Lin, Jun, Rajashekara, Gireesh, Zhang, Qijing
Publikováno v:
Avian Diseases, 2015 Jun 01. 59(2), 185-200.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26431086