Zobrazeno 1 - 10
of 266
pro vyhledávání: '"Carboxylic acid reductase"'
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels and Bioproducts, Vol 17, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Background Vanillin is a flavoring substance derived from vanilla. We are currently developing a biotransformation method for vanillin production using glucose. This report describes the last step in vanillin production: the conversion of va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca0a09b6cdcf4329aa8373a53b756480
Autor:
Erik K. R. Hanko, Kris Niño G. Valdehuesa, Koen J. A. Verhagen, Jakub Chromy, Ruth A. Stoney, Jeremy Chua, Cunyu Yan, Johannes A. Roubos, Joep Schmitz, Rainer Breitling
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 22, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract Background (Hydroxy)cinnamyl alcohols and allylphenols, including coniferyl alcohol and eugenol, are naturally occurring aromatic compounds widely utilised in pharmaceuticals, flavours, and fragrances. Traditionally, the heterologous biosynt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1340527dcb6f449abb1158e7b3519ef1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Green Synthesis and Catalysis, Vol 3, Iss 3, Pp 294-297 (2022)
As a versatile type of enzyme, carboxylic acid reductases (CAR) can not only reduce various carboxylic acids to aldehydes in cooperation with cofactors ATP and NADPH but also catalyze the synthesis of amides and esters in the absence of NADPH. Here,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eba6c27a5cf4495dacdfcbd290efd8d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 19, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
Abstract Background Cinnamyl alcohol is not only a kind of flavoring agent and fragrance, but also a versatile chemical applied in the production of various compounds. At present, the preparation of cinnamyl alcohol depends on plant extraction and ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1627fca3d0da465ab0223b0fb59bce28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.