Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Carboxen"'
Autor:
Nontobeko P. Simelane, Joseph K.O. Asante, Peter P. Ndibewu, Anita S. Mramba, Linda L. Sibali
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 4, Iss , Pp 100239- (2022)
The generation of polluted and/or toxic effluents from pharmaceutical companies has emerged as one of today's most pressing environmental challenges. Traditional wastewater treatment methods which have been employed to address such challenges over th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af3e24cc332f4429af2350b951cc5ee0
Publikováno v:
Advances in Sample Preparation, Vol 3, Iss , Pp 100030- (2022)
This research was aimed at the development of the COMSOL Multiphysics® (CMP) model for simulating the headspace (HS) solid-phase microextraction (SPME) of volatile organic compounds (VOCs) from water using Carboxen/polydimethylsiloxane coating at 25
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45303a8f3a9c467d84321248d866eb41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ilario Ferrocino, Letricia Barbosa-Pereira, Giuseppe Zeppa, Manuela Giordano, Olga Rojo-Poveda
Publikováno v:
Data in Brief, 25
Data in Brief
Data in Brief, Vol 25, Iss, Pp-(2019)
Data in Brief
Data in Brief, Vol 25, Iss, Pp-(2019)
This data article describes the analysis of volatile organic compounds(VOCs) in 44 samples of cocoa bean shells (CBS) obtainedfrom cocoa beans of diverse cultivars and collected in differentgeographical origins. The volatile compounds were extracted
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9f8551160d734b7480a0f217b98b67a8
http://hdl.handle.net/2318/1734889
http://hdl.handle.net/2318/1734889
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Coffee Science-ISSN 1984-3909; Vol. 7 No. 2 (2012); 167-176
Coffee Science; Vol. 7 Núm. 2 (2012); 167-176
Coffee Science; v. 7 n. 2 (2012); 167-176
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Coffee Science; Vol. 7 Núm. 2 (2012); 167-176
Coffee Science; v. 7 n. 2 (2012); 167-176
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Different polymeric phases have been used in order to perform roasted coffee aroma analysis although not in a systematic way. Variations in the type of SPME polymer and sample composition make experimental results interpretation difficult and may hin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ea5d947bdae289588a7acfad4dc90dc0
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/492
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/492