Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Carbon literacy"'
Autor:
Price, Elizabeth, Nicholson, Dawn Theresa, Dunk, Rachel, Lawler, Cormac, Carney, Matthew, Vargas, Valeria Ruiz, Veitch, Sally, Leigh, Sophie, Singleton, Matt, Mottram, Sarah
Publikováno v:
International Journal of Sustainability in Higher Education, 2024, Vol. 25, Issue 7, pp. 1333-1350.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IJSHE-02-2024-0112
Autor:
Rusinko, Cathy A.
Publikováno v:
Organization Management Journal, 2024, Vol. 21, Issue 1, pp. 5-11.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/OMJ-03-2023-1785
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 11, Pp e20634- (2023)
Lifestyle choices and consumption play a large role in contributing to per capita greenhouse gas emissions. Certain activities, like fossil fuel ground transportation, long-haul flights, diets with animal products and residential heating and cooling
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09db5fa96c0e4458b6e5ebcecc6d20fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rachel A. Howell
Publikováno v:
Carbon Management, Vol 9, Iss 1, Pp 25-35 (2018)
In order to engage in carbon management at the household level, individuals need to understand how their everyday activities contribute to greenhouse gas emissions, and how they can reduce their personal carbon footprint. This implies a need for ‘c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08c9ee9783a24c0586c870f2191f39b2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainability; Volume 14; Issue 19; Pages: 12442
Public knowledge about the differences in greenhouse gas emissions caused by the production and transportation of different kinds of food are generally low. People with an interest in choosing food with low greenhouse gas emissions must therefore eit
Autor:
Lindberg, Emmy
Att minska koldioxidutsläppen är en av vår tids stora utmaningar. Transportsektorn bidrar till ökade växthusgaser, en tredjedel av Sveriges territoriella utsläpp kommer från inrikes transporter och vägtransport ansvarar för majoriteten av ut
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:kth:diva-333245