Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Carbohydrate intakes"'
Autor:
Samaniego-Vaesken, Partearroyo, Valero, Rodriguez, Soto-Méndez, Hernández-Ruiz, Villoslada, Leis, Victoria, Martínez de, Moreno, Ortega, Ruiz-López, Gil, Varela-Moreiras
Publikováno v:
Nutrients
Volume 12
Issue 10
Volume 12
Issue 10
Diet quality is a modifiable factor that may contribute to the onset of diet-related chronic diseases. Currently, in Spain there are no studies that examine the intakes and sources for total carbohydrates, starch, total sugar, and fiber by both child
Autor:
Samaniego-Vaesken, M. L. (María de Lourdes), Partearroyo, T. (Teresa), Valero, T. (Teresa), Rodriguez, P. (Paula), Soto-Méndez, M.J. (María José), Hernández-Ruiz, Á, (Ángela), Lara-Villoslada, F. (Federico), Leis, R. (Rosaura), Martínez-de-Victoria, E. (Emilio), Moreno, J.M. (José Manuel), Ortega, R.M. (Rosa María), Ruiz-López, M.D. (María Dolores), Gil, A. (Ángel), Varela-Moreiras, G. (Gregorio)
Diet quality is a modifiable factor that may contribute to the onset of diet-related chronic diseases. Currently, in Spain there are no studies that examine the intakes and sources for total carbohydrates, starch, total sugar, and fiber by both child
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1111::9649dca808572ebcd44be7ba708d6f4a
https://hdl.handle.net/10171/65539
https://hdl.handle.net/10171/65539
Autor:
Rosaura Leis, María de Lourdes Samaniego-Vaesken, Angel Gil, Rosa M. Ortega, Paula Rodriguez, Federico Lara Villoslada, Emilio Martínez de Victoria, Teresa Valero, María José Soto-Méndez, María Dolores Ruiz-López, Teresa Partearroyo, Ángela Hernández-Ruiz, J. Moreno, Gregorio Varela-Moreiras
Publikováno v:
Digibug. Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
instname
Nutrients, Vol 12, Iss 3171, p 3171 (2020)
Nutrients
Digibug: Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
Universidad de Granada (UGR)
instname
Nutrients, Vol 12, Iss 3171, p 3171 (2020)
Nutrients
Digibug: Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
Universidad de Granada (UGR)
Diet quality is a modifiable factor that may contribute to the onset of diet-related chronic diseases. Currently, in Spain there are no studies that examine the intakes and sources for total carbohydrates, starch, total sugar, and fiber by both child
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.